2008. december 19., péntek

158,) Pöttyös Martin az óvodában :-)


Tegnap volt a karácsonyi ünnepség megtartva az oviban, és az óvonéni kérésére Martin is részt vett rajta, mint versmondó. Nagyon várta. Kilenc órára vittük, és ebédig maradt. Az ünnepség nagyon jól sikerült, kaptak ajándékokat (amik természetesen ott maradtak), gyerekpezsgőztek, tortáztak, buliztak. Itthon egész végig azon izgultam, nehogy viszkedni kezdjenek a pöttyök, de szerencsére nem volt semmi.




Haza pedig ezeket készítették.
 Egy nagyon édes dióbölcsőt,,,,


,,,és egy mécsestartót.



A bárányhimlőt egyébként nagyon jól viseli. Ha nem tudnám, hogy az, a viselkedéséből nemis  venném észre. Szerencsére ugyanolyan , mint máskor. Hőemelkedése az első estét leszámítva nem volt. Pöttyei is alig vannak (kop-kop), és ma már olyan hólyagosat nem is láttam,,,szinte mindegyik az a száraz, pörkös. Viszketni sem viszket, úgyhogy az esti, fürdés utáni kenésen kivül nem is kéri. Igaz adom neki reggel és este a Fenistil cseppet is. Azt olvastam, hogy a betegség legrosszabb szakasza általában 4-7 napig tart. Remélem ennél rosszabb nem lesz.
 Úgyhogy így állunk,,,


,,,és így nézünk ki négy naposan.




3 megjegyzés:

vorosbegy írta...

most olvastam vissza...hát ezt gyorsan átvészeltétek :) két ünnep közöttre várható JÁzmin pöttyössége? nem baj, legalább túl lesz ő is rajta...pusziű

a kakis lábköröm nagyon jóóóóóóóó...

Ákombákom és Réka írta...

Szerintem marha nagy mákook van:o Rékán négy napos korában csak az arcán hatvan körüli pötty volt:o
Akkor csak így tovább!
Cuppp Ákomka

Gabi írta...

Szerencséje van a bátyusnak.:)
Nagyon szép ajcsikat készített az oviban!:)
Szkokán fiúk