2008. december 31., szerda

164,) Pöttyös Jázmin



Már kezdtünk reménykedni, hogy megússzuk, hogy talán egy ici-picit még véd a szopi amit még lelkesen művel,,,de tévedtünk,,,nem védett semmi:-), így 27-én  szombaton, majdnem 39 fokos láz kíséretében felfedeztük az első pötyit. Ma tartunk a 4. napnál, és egész " szépen" néz ki. A Martin ehhez képest semmi volt. A végtagokon elhanyagolható a pötyik mennyisége, nem úgy a törzsön, háton és az arcon. A leghúzosabb nap a tegnapi volt ( a viszketés miatt) és a ma esti éjszaka. Adhatok én fenistil cseppet 3x15-öt, vagy kenhetem a habbal,,,néha annyira viszket neki, hogy semmi sem használ. Természetesen nem érti meg, hogy csak simizni szabad, vakarni nem. Éjszaka is jó párszor arra ébredek, hogy hallom, hogy vakarja magát,,ilyenkor rászólok, ő meg visszakiabál  mérgében,,,,
Ma éjszaka is hajnali 2kor 10 perces  langyos zuhany- lemostuk a 30 rétek habot amit este 8 óta rákentem- majd a jó öreg cinkrázóval bemeszeltem,,,és ez bizonyult most a leghatékonyabbnak, végre el tudott aludni. Úgy nincs vele semmi gond (kop-kop), ha nem viszket ugyanúgy cserfeskedik, mint máskor. Eljátszik, mesézik és az étvágya is nagyon jó. Ma reggel már nem találtam olyan vízhólyagszerű pöttyöket,,,talán már megyünk belőle kifelé. 
Természetesen most a kedvenc mese a Pöttyös Mannyi, amit nem győzünk elégszer elolvasni:).

Párbeszéd annak kiderítésére, hogy amikor a hasát tapogatja fáj- e a pocak, vagy csak viszket. Párbeszéd amitől nem lesz okosabb az ember:-)

ANYA: Jázmin, viszket?
JÁZMIN: Iden, vicket.
ANYA:  Jázmin, fáj ?
JÁZMIN: Iden, páj.


Ilyenkor a lenge, nyári ruha a legjobb találmány:)


Az arcom,,,


Önkezelő meszelés:),,,


Nem is tudom mit vakarjak? 
A lábamat,,,,


,,, vagy a fejemet ? 


Ha nem vakarózom, akkor a mese is érdekel,,,



7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kis szobában gyertya ég, búcsúzik az elmúlt év. Fenyő illat lengedez, bonthatod a pezsgődet. Száraz avagy félédes, köszöntsük az újévet.
Örömötök sok, bánatotok semmi.
Segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak,
Örüljetek minden szépnek,
Én így kívánok nektek
BOLDOG ÚJ ÉVET

Mia és Maja írta...

Hogy boldog lehess, három kincset keress: higgy, remélj, szeress! Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet! B.U.É.K!


Sok gyógypuszi Neked Jázminka!!!

Mr.H írta...

Vakarózás és pöttymentes boldog új évet kívánunk nektek!

Gabi írta...

Jobbulást kívánunk!
Boldog Új Évet Kívánunk!
Szkokán fiúk

JuditAu írta...

Minden jőt Nektek a 2009. évre, remélem a pöttyök is elmúlnak a 2008. évvel együtt! :)

Sziszi írta...

Boldog Új Évet Kívánunk!
Jobbulást és gyors pöttymentességet!
Üdv: Alízék

www.mioten.freeblog.hu
( Olgiéktól kukkantottunk, reméljük nem baj. Ha nem bánjátok, jövünk máskor is!)

Zoárdka mindennapjai írta...

Jaj de sok pötty van rajtad:(((És nagyon rossz lehet ez a viszketés:(((Remélem most már tényleg kigyógyulsz belőle,drukkolok Neked!!!Puszika és jobbulást!!!!