2008. május 5., hétfő

61,) Nárcisz-nap Babócsa 1. rész

Szombaton Babócsán jártunk, ahol az évente már hagyománnyá vált Nárcisz napot tartották. Anyáék utoljára , talán Martin 4 hónapos korában voltak,,,úgyhogy épp itt volt az ideje ellátogatni ismét.
Mi olyan fél 4 körül értünk oda,,,,gyorsan elmentünk megnéztük a nárciszokat,,,mert hát az a lényeg egy nárcisz-napon:),,,majd Apával siettem a 4 órakor kezdődő kutyás bemutatóra ,,,mert hát ugye azt nem lehet kihagyni:)
Amig én Apával bemutatót néztem, addig Anya Orsi nenével és a fiúkkal nézelődtek, pattogatott kukoricát , kürtős kalácsot, üdítőt szereztek:),,,
Volt a szórólapon egy olyan is, hogy Baba-Mama szépségverseny:),,,,, amelyen indulni szerettünk volna Anyával:)))), de két oka volt, hogy mégsem jött össze:(.
Az egyik, hogy a Mama szó itt nagymamát jelentett:-O,,, - és mivel Anyának nem volt kedve eljátszani a saját anyját - így ez volt az egyik ok amiért lecsúsztunk a versenyről:).
A másik , hogy április közepéig lehetett jelentkezni,,,amit ugye sehol nem hirdettek.
Úgyhogy így jártunk, pedig nagyon szépséges voltam azon a napon (is) :))).
A színpadon lévő műsor nemigen kötött le egyikünket sem, a Rékasi -Détár házaspár volt a vendég,,,Enikő énekelt párat,,,de őt is inkább hallgattuk, mint néztük:), úgyanis találtunk jó kis padot megunknak, ahol szuperül elvoltunk.
Közben Martin megéhezett babgulyásra, Danika palacsintára,,,így a vacsi is le lett tudva:)
Ekkor már 7 óra körül járt, és elég hideg volt, úgyhogy gyors kajálás után eljöttünk haza,,,
Ringatni ma sem kellett:)))
Ui.: Képek jönnek a Nárcisz-napról:)

6 megjegyzés:

Évi írta...

Mi nem kételkedünk benne, hogy szép voltál, hisz mindig szép vagy:-))De miért Mama, hisz inkább anyák napja volt vagy nem???
Amúgy szerencse, hogy neveztetek, hisz akkor a többiek bukták volna....a pálma nálatok landolt volna.
csók

Évi írta...

nem neveztetek akartam volt..........

vorosbegy írta...

ha nem lett volna ez a két kizáró ok, egész biztos,hogy meg is nyertétek volna !!!!!!!!!!!!!!!

Gabi írta...

Szóval nálatok is buli-buli hátán...:):)Sajnáljuk,hogy lemaradtatok a szépségversenyről,szerintünk biztosan ti nyertetek volna!;):)
Szkokán fiúk

Melcsi/JázminVilmó írta...

Hol a képek Druszianyu???
Puszi!!!!
Jajj, Hajni, te tudod, hogy a Photobucketes vidiket hogy lehet ide beszúrni??? Ír ott ki HTML kódot, de nem műkszik, ha bemásolom...:(
Puszi,
Melcsi

Melcsi/JázminVilmó írta...

Hol a képek Druszianyu???
Puszi!!!!
Jajj, Hajni, te tudod, hogy a Photobucketes vidiket hogy lehet ide beszúrni??? Ír ott ki HTML kódot, de nem műkszik, ha bemásolom...:(
Puszi,
Melcsi