2008. július 30., szerda

97,) Kreatív blogger lettem:)



A neten, a blogok között ismét felütötte fejét egy láncreakció, mi szerint meg kell nevezni 5 blogolót, aki kiérdemli a kreatív blogger címet,,, Mi Miácskáék jóvoltából részesültünk e díjban,,,az indok is a fenti blogban olvasható:).

A lényeg:

A díjjal együtt "szabályok" is járnak:
-a díj lógója meg kell jelenjen az oldalon a menüsorban
-az adományozót ki kell linkelni
-további 5 blog barátot kell kreatívnak nevezni és kilinkelni
-a kiválasztottaknak üzenetet hagyni...

Hát nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert akiket én választanék már lehet/valószínű, hogy megkapták a díjat. A másik meg, hogy nagyon sok blogot olvasok és nagyon nehéz a választás,,,mindenkit másmiért olvasok és szeretek:).

Tehát a lista:

1.) Míra és Máté : Ők egy ikerpár, akiket nagyon szeretek olvasni, valamikor még ők találtak ránk,,,és van egy dátum , amely összeköt minket rendesen:) : 2006. július 26. :)

2,) Ausztráliai élményeink : Ők voltak a Babaszobán a Timi és a Tomi:-), majd kirepültek Ausztráliába és azóta ott élik szuper életüket, én meg itthon váltakoztatom magamon a sárga különböző árnyalatait az irigységtől:). Judit olyan szuperűl és érdekesen ír Ausztráliáról /Brisbane-ben élnek/, hogy az ember legszívesebben azonnal csomagolna és odautazna:)))))))))

3,) Hannamikolt : Őket is még a babaszobáról ismerjük,,,és nagyon-nagyon szeretjük őket:). Hanna egy gyönyörű kislány és az írásokból is kiérződik, hogy mennyire foglalkoznak vele, mennyire finoman terelgetik,,, /Nemhiába pszichológus szülők:)/. Azóta ők is a blogspotra költöztek, Kinga újra várandós lett,,,majd tegnap megszületett Mikolt Léna:).

4,) Jázmin druszim:) : Ők tudom, hogy már megkapták ezt a díjat,,,de én akkor sem tudom őket kihagyni,,,a gyönyörű dögös-vörös /néha baltásgyilkos kinézetű:)/nálam pár nappal idősebb Jázmin barátosnémat,,,,,az éppen dinnyét nyelt , szintén gyönyörű Melcsi anyut,,,,és a videókon mindig alsógatyában megjelenő Vili aput,,,,és természetesen a lassan kifurakodó kisVilit:))): Egyszerűen szuperek....

5,) Heléna és Ingrid : Tudom, hogy ők már szinte díjesőben részesültek, de mindenképpen beleakartam venni a 5ökbe. Ingrid egy ízig-vérig finom és gyönyörű Nő/Anya, aki olyan csodálatosan, olyan gyengéden tud írni Helénájáról, vagy akár egy szál virágról hogy beleborzong az ember. Olyan béke szigete ő,,, és a blogot olvasva is valahogy megnyugszik az ember. Imádjuk őket,,,

3 megjegyzés:

JuditAu írta...

Először is gratulálok a Kreatív Blogger címhez! :) És nagyon köszönöm, hogy gondoltál ránk! Külön öröm, hogy ismeretlenül is nyomon követed a sorsunkat számomra ez az igazi kitüntetés! :)
Minden jót Nektek, és ígérem igyekszem gyakrabban bekukkantani Hozzátok! :)
Judit

Bogár és Gerti írta...

:) Hannáék duplán is ki lettek tüntetve :)
Mi is nagyon szeretjük őket :) Annyira árad a harmónia...
Puszi

Névtelen írta...

Nagyon köszönöm a díjat, jól esett minden szavad! Mást nagyon nem tudok "kinyögni" a meglepettségtől...
Pedig már tegnap este óta fogalmaznám... :)

Puszi Nektek!