2008. június 1., vasárnap

72,) Mert megérdemli

Danika megint alakított, már ami az iskolai eredményeit illeti. Újabb versenyen vett rész, egy helyesírásin, amin harmadik helyezett lett:))))
Majd futott az olimpia tiszteletére rendezett staféta futáson.:)

Azért az erőssége továbbra is a matematika:).
Újabb és újabb dolgozatok így év vége közeledvén, és szinte mindegyik kivétel nélkül 100%-os ,,,,és egyedüliként az osztályban.
Majd év közben az a rengetek matematika verseny, matematika szakkör, számítástechnika tagozat , közben csinálta matematikából a Bendegúz akadémiát is, ahol tavaly arany fokozatú lett,,,az ideit még nem tudni.
És mind emellett a többi tantárgyból is nagyon jól teljesített az évben.
Mindezekre azért tértem ki, mert múlt héten osztálykirándulás utáni napon (mily meglepő?:))) arra kért, hogy írjam be neki a tesz-vesz keresőjébe, hogy Mp3:)) mert ő olyat szeretne.
Rögtön gondoltuk, hogy a kirándulás mellékterméke volt ez a gondolat, mivel minket abszolút nem érdekelnek az Mp 3 cuccok,,,úgyhogy tőlünk ezt a három betűt soha nem hallotta.
Apával megbeszéltük, megrágtuk:) és úgy döntöttünk, hogy ha elárulja kiknél látott ilyet kaphat egyet,,,csak a fél osztályt sorolta fel:-O :)))
Különben nem vagyunk híve az ilyen "neki van, nekem is kell" dolognak,,,de úgy érezzük, hogy megérdemli,,,soha nem kér(t) nagy volumenű dolgokat, nem követelődzik,,,és hát az éves sulis munkája ami miatt igenis megérdemelte,,,,
Természetesen másnap már be kellett mutatni a suliban,,,mert úgye a többié "csak "mp3,,,de az ővé Mp4:)))))


0 megjegyzés: